Saturday, 15 September 2012

SINGAPORE

holidayyyy !!!
wehooo!!
kali ni kat UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE
sangat teruja beb nak pergi sini
dah lame berangan akhirnya dapat jugak aku tinggalkan jejak kaki kat sana..teheee :)

hollywood street
wajib okay posing gedik camtu :p

tekun ayah aku baca peta..takut sesat katenya..haha

BURT REYNOLDS !!
p/s sila abaikan kasut buruk tu :P

lights,camera,action !
gempak giler !!

TRANSFORMER
rase nak masuk banyak kali tapi bila tengok beratur panjang terpaksa buat muka kecewa
hew hew hew..

MUMIA

aku tak sangka aku boleh berminat nak maen menatang nih..= )

isi perut kejap
....lapar lapar lapar....

tak cukup forum
mane kau abgngah???

tak ingat lah nama dia..sape tahu habaq mai ckit..=)

lihatlah dunia .aku lah pemenang oscar tahun ini..*perasan!*

agak agak kalau makan ni bila nak habis??
=,=!

selamat tinggal universal..=(
wish nak pergi lagi
sumpah best kauu..


overall USS ni memang gempak n best..tak rugilah nak pergi..aku paling suka naek rollercoster tu..naek warna biru okay barulah tercabut jantung..haha..tapi yang aku kecewa sangat tak dapat bergambar dengan MARILYN MONROE..sedeh sedeh sedeh !!..
p/s : kalau nak makan kat situ kena pandai2 lah tanye haram halal..sebab banyak yang tak halal dari halal..and kalau makan kat luar USS lagi murah dua kali ganda dari makan kat dalam ..
moral of this story convertlah duit banyak2 sikit..hehehehe

1 comment:

Hans said...

nanti nak pergi juga la