Sunday, 24 March 2013

Bergaduh yang membawa tuah

Sebenarnya aku pon macam tak percaya lagi Nieh.. adakah ini semua mimpi??? Haha..btw bersyukur sangat..thanks HOTLINK..muahhh!!!! Eh,,over terlebeh plak...

Pelik jugalah bile mase plak aku g join contest hotlink..bile diimbau imbau balik..ohhhh,,time tu ade MAXIS sent msg suruh aku jawab 5 soalan yang agak menguji jugalah minda aku..disebabkan bosan sebab mase tu tengah bergaduh ngan Si die..aku pon jawablah..haha..bile difikirkan balik kalau aku tak gaduh aku tak kan layan msg MAXIS ni..sebelum ni bile MAXIS sent msg aku wat bodo je..pedulikan MAXIS..hiyahhhh!!!Eh,,tak tak sekarang sayang sangat dah kat MAXIS :p



1 comment:

Lady said...

wah wah bestnyaaaa.... untung jugak gaduh :)