Saturday, 14 July 2012

Degree oh Degree

assalamualaikum,,





first of all aku nak ucap tahniah kat semua orang terutamanya kawan2 aku yang dapat futher study ..x kisahlah ipta or ipts..same je...cume ipts ni parak duit ckit lah..tp selagi kita ade rase minat nak belajar,kat mane2 pon kita boleh belajar.kan kan ??.tahniah you all..^,^

sebenarnya,aku jeles tau sebab aku x dapat sambung..(siyes aku x tipu tau)..sedeh sangat tapi aku nak tumpang gembiralah kat korang yang dapat ni..boleh kan ?

sebenarnye bukan nye aku x apply or malas nak apply degree ni..tapi bidang nursing yang aku nak amek ni  memerlukan 3 tahun pengalaman kerja..so aku kene membanting tulang selame 3 tahun baru layak amek degree..nanti orang laen dah grad,,aku baru nak terhegeh2 apply degree..suck!!

tapi x kisahlah sebab aku dah dapat kerja tetap kat ppum (pusat perubatan universiti malaya)..hew3..
zaman sekarang ni orang ade degree pon susah nak dapat kerja tau..so x payah lah nak memilih kerja sangat..(ayat pasrah nak jage aty sendiri..'=,=)

..tahniah and gudluck ntok korang semua..







see u my sayang sayang ^,^

2 comments:

۩PinkyLady687۩ said...

hehee..xpe kak..asl gji masyuk...hehe.

nizatus syahida said...

hehe,,tau x pe..ececeh..
thanks follow..=)