Tuesday, 24 July 2012

. . sweet talker . .


asslamualaikum,


"how could i forget the face of the woman who touched my heart"
"everytime the clock ticks,i miss you more and more"
"i asyik terfikirkan you.can't stop thinking of you sayang"

"there's nothing you can do to stop me from missing you"
"saya sayang awak sangat,tak boleh hidup tanpa awak"



perghh!!.cair tak hati korang??

adelah sikit sikit kan?
ni adalah antara ayat ayat yang akan dikarang oleh manusia manusia sweet talker ni.

ayat ni bukanlah lahir dari hati diorng yang suci tu sangat
sekadar ingin menghiburkan hati..
betol tak sweet talker?!

sebenarnya aku tak paham kenapa mesti diorang nak penat perah otak untuk mencipta ayat macam tu semata mata nak cairkan hati perempuan dan akhirnya akan terluka..
apa yang diorang dapat?

seronok?

gembira?

puas hati?

nothing kan?


walllah,gudjob..big clap to you guys...=,=

korang tahu tak betapa sakitnya hati bila perasaan dipermainkan.
hentikanlah permainan ni sebelum terlambat

hidup ibarat roda,
kadang kala kita diatas,
kadang kala kita dibawah.

fikir fikirkanlah dan renung renungkanlah.

sekian.


6 comments:

KA ( Klik Aje! ) said...

hye sudi tak awak follow blog saya yang stress nie ? http://aminstress.blogspot.com/

nizatus syahida said...

done!=)

KA ( Klik Aje! ) said...

eh dah pollow kew? tanda tq sy klik nuff awak

nizatus syahida said...

terima kasih awak..sila datang lagi..=)

buatbest said...

jgn marah2 ye..~ hoho

nizatus syahida said...

thanks sudi baca =)