Wednesday, 8 August 2012

dugaan puasa ke '19'


harini,pagi pagi lagi aku dah bergaduh dengan orang,naseb baik mampu lagi kawal perasaan.then,pegi amek darah.ketaq lutut habaq kat ang.ingat aku nurse x takut ke?cuak gilosss..amek darah dahlah satu penyeksaan  bagi aku.lepastu pergi bank.aku x taulah aku pikir ape atau harini hari pelupe sedunia,aku boleh terlupe nak amek kad bank kat mesin ATM tu..
bangang tak bangangnye aku ni!!
aku dah sampai rumah baru sedar apelagi menggelabah lah patah balik.alhamdulillah naseb baeklah rakyat malaysia ni budiman lagi xde sape yg panjang tangan pergi amek..lepas tu pergi masuk kete.try start2 kete.enjin kete x leh start..warghh..dugaan apelagi ni??sumpah aku xtau langsung pasal kete..dengan muke x malu nye aku pon tariklah sorang mamat india suruh die tngokkan,naseb baek xde pape.die usik sane sini sikit.kete pon dah boleh start.tetibe terjatuh sayang plak kat die ni..choiilahh..hahaha..
then berakhirlah kisah malang aku untuk harini.
inilah kisah sudah jatuh ditimpa tangga..



sekian,,


6 comments:

AsmaAqilah said...

aiyo...what a day!
awk..besaba la..jgn la trus marah je...tarik nafas pelan2..
insyallah...there's a silver lining in every cloud :)

nizatus syahida said...

thanks asma =)

Hans said...

tapi macam saya kalau kata hari nih malang maka esok dan seterusnya akan jadi sangat bertuah
so dun worry
:-)

nizatus syahida said...

harap2 akan jadi hari bertuah tu pada mase akn datang..=)

amranaiman said...

rilek2 gn gaduh2.. sabar2 :)dugaan2

nizatus syahida said...

hehe..oke3..=)