Friday, 17 August 2012

selamat hari raya


yaaaayy,,
lagi 2 hari lagi nak raya,,
pejam celik pejam celik tinggal esok je lagi nak puasa
so,aku nak ucap awal2 
sebab nanti balik kampung dah x boleh online dah
busy lah katekan..hee

aku ingin mengucapkan 
selamat menyambut hari raya maaf zahir batin 
kepada semua yang mengenali aku
ampun maaf dipinta sepanjang pengenalan kita
nanti raya jemput datang rumah ye.
________________________________________________________________________________

p/s berhati hati di jalan raya,ingat orang yang tersayang dan satu lagi makan tu beringat ingatlah sikit takut balik orang dah x kenal dah..hehe

3 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat hari raya, maafkan saya ye :)

hati2 balik kg. :)

man said...

slmt hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

man said...

anak pahang..marilah kita follow anak pahang yg ada blog..heheh